TPC Koersel heeft gekozen om 4 verschillende groepen aan te maken via WhatsApp waarin gecommuniceerd wordt wanneer je padel gaat spelen en misschien nog wel een partner zoekt.
1) P100 open (heren & dames)
2) P250 en hoger open (heren & dames)
3) P100 dames
4) P250 & hoger dames

P100? P250? P500? Wat is het allemaal?
Bij padel krijg je een startklassement dat afhangt van je tennisklassement (als je tennis speelt). Speel je geen tennis start je met P100.
De padelklassementen van laag naar hoog… P100 – P250 – P500 – P750 – P1000

In de onderstaande tabel kan je kijken welk klassement jij krijgt van Tennis Vlaanderen (afhankelijk van je tennisklassement).

Klassementen padel

Hoe gaat het in zijn werk?
Je voegt jezelf toe via de onderstaande QR-codes aan de groep waar jij wil of je vult het formulier hieronder in zodat de beheerders van de groep jou kunnen toevoegen als je het allemaal wat moeilijk vindt.

Ben je al met 2 spelers, maar zoek je een 3e en 4e speler, vraag het in de groep! Wanneer de groep groter wordt, zal je snel nieuwe partners vinden om de leukste sport ter wereld (samen met tennis) te spelen! ūüėČ

Groepsregels:
РDe groep mag enkel gebruikt worden als communicatiemiddel om een partner te zoeken. Partner(s) gevonden? Stuur even de bevestiging in de groep, maar regels de details in een privégesprek!

– Vraag niet in de groep om mensen toe te voegen, stuur hiervoor rechtstreeks naar de beheerder of verwijs de desbetreffende persoon naar de pagina www.tennisenpadelkoersel.be/whatsapp

– Maak plezier en spoor mensen aan om zich in de groepen toe te voegen! Alleen zo kunnen we er een leuke bende van maken! Wees niet bang om je een groepje hoger toe te voegen als jezelf denkt hiervoor klaar te zijn!

De QR-codes:
Scan de juiste code met je smartphone, surf naar de link en je wordt toegevoegd in de groep!

P100 open
(heren & dames)

Rechtstreekse link:
https://chat.whatsapp.com/KJ473yZyuHK1oeAIfII9zW

P250 & hoger open
(heren & dames)

Rechtstreekse link:
https://chat.whatsapp.com/HXTERYT4RJI5dgBGasYpEj

P250 & hoger dames

Rechtstreekse link:
https://chat.whatsapp.com/ElqMDkoDxyG82iFJeLp1Hj

Snap je niets van dat hele QR-code gedoe? Vul dan even onderstaand formulier in en dan voegen wij jou toe!