Sponsor zijn of worden van TPC Koersel lijkt ons niet alleen het ideale uithangbord voor uw bedrijf maar ook de perfecte manier om te tonen dat u als bedrijf gezondheid en beweging (belangrijke thema’s  in de huidige maatschappij) hoog in het vaandel draagt.

TC Koersel is niet enkel een grote club (die momenteel al 770 leden telt en waarvan het ledenaantal nog steeds toeneemt) maar ook een gezellige club, waar iedereen welkom is.  Niet enkel tennisleden maar ook fietsliefhebbers en andere sympathisanten vertoeven graag in onze club. Hierdoor bereikt u als (toekomstige) sponsor een groot en gevarieerd publiek!

Vooruitgaan is ons doel, maar om dit te kunnen realiseren is sponsoring een zeer belangrijke hoeksteen. En daarvoor rekenen wij op u!
Om onze appreciatie te tonen voor uw financiële steun bieden wij u behalve visuele naamsbekendheid ook nog het hele jaar door enkele leuke TC Koersel extraatjes aan.

Indien wij u overtuigd hebben om ook sponsor te worden, klik op de knop hieronder om onze sponsormogelijkheden te bekijken. U gaat er zeker geen spijt van krijgen!

Interesse, maar toch nog vragen?
Stel ze gerust via e-mail (pritty.reekmans@tckoersel.be of anja.mols@tckoersel.be) of per telefoon (+32 488 38 42 21).

Onze sponsors

PLATINUM SPONSORS

GOUDEN SPONSORS

ZILVEREN SPONSORS

BRONZEN SPONSORS

Group Ceyssens
Vastgoed Beerten