In navolging van het clubkampioenschap tennis organiseren we ook een clubkampioenschap padel.

Dit laten plaatsvinden de week voor het clubkampioenschap tennis zodat iedereen kan deelnemen aan het clubkampioenschap padel. Je moet dus geen lid zijn!

Er kan ingeschreven worden via de website van TPC Koersel. Hierover meer informatie op de homepagina als het zover is!

In padel worden er steeds voorrondes gespeeld in poulevorm waarbij er op één avond een poule wordt gespeeld van 3 ploegen. Elk team speelt dus zeker 2 matchen. De winnaar van elke poule gaat dan door naar de achtste finales waar dan via rechtstreekse uitschakeling verder wordt gespeeld tot aan de finale. De matchen zullen steeds gespeeld worden naar 1 set tot 9 en met een eventuele tie-break tot 7 bij een 8-8 stand.

Pouledagen:
– Zaterdag en zondag om 10u
– Maandag tot en met vrijdag om 19u
– Eindronde op de laatste zaterdag vanaf 10u
– Halve finales en finale op de laatste zondag vanaf 10u

Het is de bedoeling dat jullie in de beschikbaarheid minstens 4 pouledagen van de 7 aanduiden als zijnde beschikbaar zodat wij een mooie loting kunnen opstellen van de verschillende poules. Op de laatste zaterdag en zondag moeten jullie vanaf 10u beschikbaar zijn om de eindronde te spelen!

Aan de hand van de inschrijvingen maken we de reeksen,  je mag dus inschrijven met wie je wilt, 2 dames, 2 heren of gemengd. In de loting van de poules proberen we om zoveel mogelijk ongeveer even sterke teams tegen elkaar te laten uitkomen.