Site Loader
Home
Sportlaan 22 - 3582 Beringen
Sportlaan 22 - 3582 Beringen

Velen onder jullie beginnen padel te leren kennen en zijn ook al aan het spelen op onze splinternieuwe terreinen.

Zoals reeds eerder gezegd kunnen de leden van TPC Koersel tot 1 september gratis padel spelen. Ondertussen kunnen jullie ook een lidmaatschap afsluiten om zodoende padellid te zijn tot en met 31/12/2020. Dit kan via volgende link https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2332, onderaan kan je dan op de knop “lid worden” drukken.

Hierdoor kan je onbeperkt padel blijven spelen in Koersel en deelnemen aan tornooien, interclub…

Najaarsinterclub padel

Tennis Vlaanderen organiseert interclubontmoetingen padel van 21 september tot en met 20 oktober en eventuele eindrondes van 9 november tot 15 december. Volgende reeksen worden georganiseerd:

  • P100 open (mannen en/of vrouwen tot dubbelklassement tennis 30 punten) op zaterdag om 10u
  • P250 open (mannen en/of vrouwen tot dubbelklassement tennis 75 punten) op zaterdag om 14u
  • P500 open (mannen en/of vrouwen vanaf dubbelklassement tennis 80 punten) op zondag om 10u
  • P100 vrouwen (tot dubbelklassement tennis 30 punten) op zondag om 10u
  • P250 vrouwen (tot dubbelklassement tennis 85 punten) op zondag om 14u

Telkens worden er 3 maal 2 dubbels gespeeld waarbij nooit twee dezelfde spelers meer dan een keer samen mogen spelen. Als club vragen we daarom ook met minimum 6 spelers in te schrijven per reeks. De duurtijd van dergelijke interclubontmoetingen bedraagt tussen 2 en 4 uren. Meer info zie volgende link: https://www.tennisvlaanderen.be/competitie-padel-interclub

Wij kunnen ploegen inschrijven tot uiterlijk 31 juli. Gezien het beperkt aantal ploegen dat we kunnen inschrijven (maximum 2 per reeks) vragen we aan de geïnteresseerden om individueel in te schrijven (uiteraard mag je aangeven met wie je samen wenst te spelen)  het onderstaande formulier voor 22 juli en je uiteraard voor die datum ook lid maken te van padel Koersel. Wij zorgen dan voor de optimale ploegenindelingen tegen 31 juli.

Indien er bijkomende vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Padelcommissie TPC Koersel

Post Author: TC Koersel