Hallo tenniss(t)er!

Jij hebt deelgenomen aan onze initiatie, hopelijk was het leuk en zie jij het zitten om nog meer te komen tennissen? Dan kan je inschrijven voor onze lentelessen!

We proberen via deze brief jullie als ouder, maar ook als tennisser wegwijs te maken in de tenniswereld. Uiteraard kan je meer uitleg vragen aan één van onze trainers.

Wat is kidstennis?

KidsTennis is een opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Aan de hand van testjes en diploma’s kunnen ook de ouders de tennisevolutie van hun kind volgen. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

Hoe zijn de kleuren opgebouwd?

In tennis speelt je klassement een belangrijke rol, maar dit is voor jonge kinderen nog niet van toepassing. Nochtans is het belangrijk op iedere leeftijd een gevoel van vooruitgang te ervaren. De 5 KidsTenniskleuren zorgen ervoor dat er naar een doel kan gewerkt worden.

Meer info omtrent de kidstenniskleuren is terug te vinden op onze website via www.tennisvlaanderen.be/kidstennis

Wil jij meegaan in het hele kidstennisverhaal? Schrijf je danin voor onze lentelessen! Dit kan online door onderstaand formulier in te vullen.

Hoe moet ik betalen?

Kom op 1 van de onderstaande betalingsdagen naar het clubhuis om de betaling in orde te maken.
De inschrijving is pas definitief na het betalen van het les- en lidgeld. Meer info kan je terugvinden op de meegegeven brief.