Site Loader
Home
Sportlaan 22 - 3582 Beringen
Sportlaan 22 - 3582 Beringen
0

Beste padelliefhebber

In navolging van het clubkampioenschap tennis willen we toch ook het clubkampioenschap padel inrichten.

We willen dit laten plaatsvinden van maandag 12 september tot en met zaterdag 1 oktober. Inschrijven is enkel mogelijk voor onze padelleden.

Er kan ingeschreven worden via het onderstaande formulier door 1 van de 2 spelers. Je schrijft dus in als team en dit  voor woensdag 1 september.

In padel worden er steeds voorrondes gespeeld in poulevorm waarbij er op één avond een poule wordt gespeeld van 4 ploegen. Elk team speelt dus zeker 3 matchen. De eerste 2 teams van elke poule gaan dan door naar de kwart finales waar dan via rechtstreekse uitschakeling verder wordt gespeeld tot aan de finale. De 2 beste teams uit de reeks zullen onmiddellijk halve finale spelen. De matchen zullen steeds gespeeld worden naar 1 set tot 9 en met een eventuele tie-break tot 7 bij een 8-8 stand.

Het is de bedoeling dat jullie in de beschikbaarheid minstens 2 pouledagen van de 3 aanduiden als zijnde beschikbaar zodat wij een mooie loting kunnen opstellen van de verschillende poules. Voor de eindronde moeten jullie altijd beschikbaar zijn op de vooropgestelde uren. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd!

Je mag maximaal in 2 reeksen inschrijven. Let op! Er worden maximaal 12 duo’s toegelaten per reeks. Inschrijven zal blijven lukken, maar jullie worden verwittigd als de reeks vol is!

We werken dus met het principe first come, first serve!

Kostprijs

5 euro per persoon (10 euro per duo)
Ballen inbegrepen om poules en eindronde te spelen.

Poulemomenten & eindrondes

Inschrijven?

Vul onderstaand formulier in!
Zorg ervoor dat je e-mailadres zeker correct is. Alleen dan zal je de bevestiging ontvangen in je mailbox. (Zie ook ongewenste e-mail!)

Post Author: TPC Koersel vzw