Site Loader
Home
Sportlaan 22 - 3582 Beringen
Sportlaan 22 - 3582 Beringen
0

Beste tennis- én padelliefhebber,

In navolging van het clubkampioenschap tennis willen we toch ook al voor de eerste maal een clubkampioenschap padel inrichten.

We willen dit laten plaatsvinden van zaterdag 7 september tot en met zondag 15 september om op deze manier elk tennislid van TC Koersel ook nog eens gratis kennis te laten maken met echte wedstrijden padel.

Er kan ingeschreven worden via het onderstaande formulier voor woensdag 4 september.

In padel worden er steeds voorrondes gespeeld in poulevorm waarbij er op één avond een poule wordt gespeeld van 3 ploegen. Elk team speelt dus zeker 2 matchen. De winnaar van elke poule gaat dan door naar de achtste finales waar dan via rechtstreekse uitschakeling verder wordt gespeeld tot aan de finale. De matchen zullen steeds gespeeld worden naar 1 set tot 9 en met een eventuele tie-break tot 7 bij een 8-8 stand.

Pouledagen:
– Zaterdag 7 en zondag 8 september om 10u
– Maandag 9 tot en met vrijdag 13 september om 19u
– Eindronde op zaterdag 14 september vanaf 10u
– Halve finales en finale op zondag 15 september vanaf 10u

Het is de bedoeling dat jullie in de beschikbaarheid minstens 4 pouledagen van de 7 aanduiden als zijnde beschikbaar zodat wij een mooie loting kunnen opstellen van de verschillende poules. Op zaterdag 14 en zondag 15 september moeten jullie vanaf 10u beschikbaar zijn om de eindronde te spelen!

We spelen dit jaar maar in één reeks dus je mag inschrijven met wie je wilt, 2 dames, 2 heren of gemengd. In de loting van de poules proberen we om zoveel mogelijk ongeveer even sterke teams tegen elkaar te laten uitkomen.

Met vriendelijke groeten
Padelteam TPC Koersel

Inschrijven?

Vul onderstaand formulier in!
Zorg ervoor dat je e-mailadres zeker correct is. Alleen dan zal je de bevestiging ontvangen in je mailbox. (Zie ook ongewenste e-mail!)

Post Author: TPC Koersel vzw